دانلود تحقیق آشنایی با سیستم عامل گنو/لینوکس

تکنولوزی کامپیوتر سیستم عامل گنو لینوکس ویژگی های سیستم عامل گنو لینوکس توزیع های مختلف گنو لینوکس

دانلود دانلود تحقیق آشنایی با سیستم عامل گنو/لینوکس

تکنولوزی کامپیوتر 
سیستم عامل گنو لینوکس 
ویژگی های سیستم عامل گنو لینوکس
توزیع های مختلف گنو لینوکس
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل doc
حجم فایل 45 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13

 

مقدمه:

کامپیوتر بدون نرم‌افزارهایش چیزی جز قطعات خشک و بی مصرف نیست. اما به همراه نرم‌افزار قادر خواهد بود کارهای زیادی همچون ذخیره و بازیابی اطلاعات، پخش چند رسانه‌ای و مطالعه بر روی اینترنت و برقراری ارتباط بین چند کامپیوتر را انجام دهد. و یا در بسیاری از کاربردهای بسیار حیاتیِ بشر مورد استفاده قرار گیرد.

به طور کلی نرم‌افزارهای کامپیوتر را می‌توان به دو دسته عمده تقسیم کرد

    برنامه‌های کاربردی که کارهای مورد نیاز کاربران را انجام می دهند.
    نرم‌افزارها‌ی سیستمی که وظیفه کنترل و مدیریت خود کامپیوتر را بر عهده دارند.

سیستم عامل (Operating System)، اساسی‌ترین برنامه سیستمی است که مدیریت کلیه منابع سیستم را به عهده گرفته و زمینه‌ای فراهم می سازد که برنامه‌های کاربردی بتوانند بر روی آن نوشته شوند.

 

تاریخچه گنو/لینوکس

سیستم عامل لینوکس تحت مجوز GNU/GPL اجازه‌ی انتشار یافت و پس از آن  لینوکس ۱٫۰ منتشر شد. در سال ۱۹۹۴ شرکت Red Hat به وسیله باب یانگ (Bob Young) و مارک اوینگ (Marc Ewing) تاسیس شد و یک سال بعد GNU/Linux و سایر نرم‌افزارهای آزاد آن در اینترنت انتشار یافتند.

 

این سیستم عامل که امروز بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد از خانوده یونیکس (شبه یونیکس) به شمار می‌رود و از کلیه ویژگی‌های آن بهره می‌برد.

سال‌ها قبل با وجود افزایش تولیدات سخت افزاری، مشکل بزرگی بر سر راه کاربران رایانه وجود داشت و آن وجود نداشتن سیستم‌های عامل مختلف، برای انتخاب و استفاده بود. رایانه‌های ساخته شده به وسیله شرکت اپل با سیستم عامل انحصاریشان گزینه‌ی مناسبی بودند؛ اما قیمت بالا، آنها را از دسترس بیشتر افراد دور می ساخت. یونیکس، دیگر انتخاب موجود، با کد اصلی محافظت شده آن قدر گران قیمت بود که جز چند دانشگاه و آزمایشگاه، دیگران امکان استفاده از آن را نداشتند.

در این هنگام DOS به دلیل مسائل تجاری به تمام نقاط دنیا راه یافته بود و تنها انتخاب باقی مانده برای کاربران به شمار می رفت. در کشور خودمان هم شاهد آن هستیم که هنوز بسیاری از سیستم های اداری از نرم افزار های تحت DOS استفاده می‌کنند.

با معرفی سیتم عامل MINIX ، که برای پردازنده های سری ۸۰۸۶ طراحی شده بود، دنیای سیستم عامل وارد فصل جدیدی شد. کد اصلی این سیستم عامل در دسترس عموم قرار داشت و برای نخستین  بار یک کاربر می‌توانست ضمن مطالعه کدهای سیستم عامل، در آنها تغییر ایجاد کند.

در سال ۱۹۸۴ ، ریچارد استالمن، بنیان‌گزار پروژه‌ی GNU کار روی یک سیستم عامل با کد منبع باز را شروع کرد. GNU یک پروژه آزاد بود که هر کس می توانست آن را کپی کند یا آن را گسترش دهد. استالمن برای رشد و توسعه این پروژه، بزرگترین مجموعه کامپایلر های GNU را تالیف کرد. کار این سری نرم افزارها، ترجمه‌ی برنامه‌های نوشته شده به وسیله‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی برای استفاده در سیستم‌عامل GNU بود. علاوه بر این، ابزارهای برنامه‌نویسی قدرتمند دیگری نظیر GDBH و Emacs نیز به وسیله‌ی او نوشته شد. در سال ۱۹۹۱، با ساخته شدن هسته لینوکس توسط لینوس توروالدز، این پروژه به ثمر نشست و یک سیستم عامل آزاد پا به عرصه وجود گذاشت و در سراسر دنیا گسترش یافت.

 

و در ادامه داریم:

ویژگی های سیستم عامل گنو/لینوکس

توزیع‌های مختلف گنو/لینوکس

توزیع (Distro) های گنو/لینوکس

فایل‌سیستم در گنو/لینوکس

برخی از دستورات مهم خط فرمان

 

 

فایل ورد 13 صفحه

دانلود دانلود تحقیق آشنایی با سیستم عامل گنو/لینوکس


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سیستم ,عامل ,لینوکس ,کامپیوتر ,استفاده ,وجود ,سیستم عامل ,برنامه‌های کاربردی ,تحقیق آشنایی ,دانلود تحقیق ,دانلود تحقیق آشنایی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرجع مطالب علمی دانشجویان پرچم دل-شکسته خرید فروش پوشاک بچه در قشم پوشاک کودکان biographycinema Joy حافظ هفت جغد شب